ГЕРБ представя в Стара Загора кандидатите си за кметове и общински съветници

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Стара Загора на 17 октомври 2015 г. Той ще бъде придружаван от кандидати за кметове в общините от областта и от кандидати за общински съветници.

Заедно с Цветанов в Стара Загора ще бъдат също и председателят на областния предизборен щаб и народен представител Пламен Йорданов и евродепутатът от ГЕРБ и Европейската народна партия Ева Паунова.

Представяне на кандидатите на партия ГЕРБ за кметове на общини и кандидатите за общински съветници за Стара Загора
  • В 10:00 часа Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Казанлък Галина Стоянова ще присъстват на спортен празник, включващ състезание по стрийт фитнес, футболен мач и волейболен турнир в град Казанлък. Спортният празник ще се проведе на Комбинираното спортно игрище за волейбол и баскетбол, намиращо се южно от стадион „Севтополис“, ул. „Орешака“№ 56.
  • В 10:30 часа Цветан Цветанов и Галина Стоянова ще посетят зона за отдих на улица „Петко Д. Петков“, квартал 38 в Казанлък. В 11:00 часа зам.-председателят на ГЕРБ и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Казанлък ще открият зона за отдих на улица „Бузлуджа“, квартал 38 в града.
  • В 12:00 часа Цветанов ще посети село Ягода, община Мъглиж, където ще присъства на тържествено откриване на Народно читалище „Гео Милев – 1926 г.“ С него ще бъдат кандидатът на ГЕРБ  за кмет на село Ягода Димитър Димитров и кандидатът на ГЕРБ за кмет на град Мъглиж Господин Господинов.
  • В 13:10 часа Цветан Цветанов, Господин Господинов и Иван Стоянов – кандидат на ГЕРБ за кмет на село Шаново, ще присъстват на празника на селото, който ще се проведе на площада в центъра на Шаново.
  • В 14:30 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с жителите на Чирпан в къща – музей „Пейо Яворов“, ул. „Крачолови“№26. Ще присъства и Христо Стефанов – кандидат за кмет на Чирпан.
  • В 16:00 часа Цветан Цветанов ще разговаря с членове и симпатизанти от Раднево в Общински център за културата „Нончо Воденичаров“, ул. „Георги Димитров“№2. Ще присъства Тенко Тенев – кандидат на ГЕРБ за кмет на Раднево.
  • В 17:30 часа Цветанов  и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стара Загора Живко Тодоров ще се срещнат с граждани на площада пред Община Стара Загора.
  • От 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Стара Загора. На площада пред Община Стара Загора председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред жителите на Стара Загора кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стара Загора Живко Тодоров, кандидати за кметове и общински съветници от областта.

gerb izbori 2015 stara zagora

infoz autor www.infoz.bg (по информация на пресцентъра на политическа партия ГЕРБ)

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber