Цветан Цветанов: В Стара Загора Живко Тодоров направи чудеса

Цветан Цветанов: В Стара Загора Живко Тодоров направи чудеса

„Стара Загора и областта са победители, защото тук сме шампиони на всички избори. Живко Тодоров направи чудеса и сбъдна много мечти на старозагорци. Той пое отговорността да бъде истински лидер на област Стара Загора. Подкрепете го отново с номер 10!“, категорично заяви Цветан Цветанов, председател на предизборния щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията в Стара Загора.

Пред хиляди старозагорци, по време на предизборния концерт „Видими резултати за България“, Цветанов апелира жителите на общината да не подценяват изборите, макар че е убеден в безапелационната победа на Живко Тодоров, кандидат за втори кметски мандат.
„Отборът на ГЕРБ за Стара Загора се нуждае от висока избирателна активност. Само тогава няма да има плаващи мнозинства, които да създават проблеми на успешния кмет. Живко и екипът му нямат време за балотаж, защото усвоиха над 300 милиона за един мандат и трябва да започнат да работят по новия програмен период веднага. Средата в Стара Загора може да бъде устойчива само с кмет Живко Тодоров. Победата на първи тур ще даде енергия на всички наши кандидати за кметове“, призова от сцената Цветанов.

„Истинската победа ще бъде не на 25 октомври, а когато Стара Загора стане град № 1 в България за живеене“, категоричен бе кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стара Загора втори мандат Живко Тодоров. „Искам да благодаря на всички вас, защото нашата сила, това, което направихме, за да променим Стара Загора и да имаме още повече сили да продължим и през следващите 4 години, се дължи на вас, защото хората са най-голямото богатство на нашия град. Ние сме длъжни да продължим да инвестираме, за да направим така, че след години нашият град да бъде наистина европейски и всички тези млади хора, които са тук, да остават и да се гордеят с него. Това е моята истинска амбиция - не само да спечелим изборите, а да направим така, че нашият град да бъде най-добрият в България. Не София, не Пловдив, не Варна... Стара Загора е в нашите сърца. Радвам се, че има страшно много хора на площада, които са дошли да подкрепят не само мен, но и този прекрасен екип, който е бил неотлъчно до мен през изминалите 4 години“, каза пред хилядите старозагорци Тодоров. „Благодаря ви! Знам, че сте горди с града си. Нека на 25 октомври заедно да продължим по пътя за развитие напред!“, апелира той.

Най-успешният млад евродепутат Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) също изказа подкрепата си за отбора, воден от Живко Тодоров. Тя подчерта колко важно е един градоначалник да има Европа зад гърба си.

По време на предизборния концерт на ГЕРБ под липите, на площада пред Община Стара Загора бяха представени още и кандидатите за общински съветници, както и тези за кметове на ГЕРБ в областта.

Старозагорци се насладиха на песните на звездите от Х – фактор и други български изпълнители.

infoz autor  www.infoz.bg

Теми: