Цветан Цветанов в Раднево: ГЕРБ е единствената политическа партия, която застава пред избирателите си и говори искрено и честно

„ГЕРБ е единствената политическа партия, която застава пред избирателите си и говори искрено и честно, дори и за грешките си“, това заяви председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Раднево.

„С потенциала  на кандидата на ГЕРБ за кмет на общината д-р Теньо Тенев и с опита на успешните ни градоначалници Живко Тодоров, кмет на Стара Загора и Галина Стоянова, кмет на Казанлък, съм сигурен, че д-р Тенев ще получи подкрепата не само на радневци, но и на най-голямата парламентарно представена партия – ГЕРБ, както и на правителството на Бойко Борисов“, подчерта Цветанов. „Повече от всичко, на България й е нужно стабилно управление, защото през 2013-14 година правителството на Орешарски ни отдалечи от европейската солидарност. Успешните ни кметове могат да кажат каква е разликата между това да разчиташ на европейски средства и само на общински бюджет“, допълни още той.

„ГЕРБ се стреми да има колкото се може повече кметове, защото доказахме през изминалите няколко години, че можем да развиваме добре общините. Направете правилния избор за Раднево с бюлетина номер 8 и подкрепете д-р Теньо Тенев“, обърна се към радневци Цветанов.

„Най важното за един градоначалник е да му тежи думата. Д-р Теньо Тенев е точно такъв човек - с характер, честен, принципен и изключително отговорен. Радневец е и с други очи гледа на родния си град. Той има волята за промяна, а ние имаме волята да го подкрепим“, каза и областният координатор на ГЕРБ и кандидат за кмет втори мандат на Стара Загора Живко Тодоров. „Нека радневци знаят, че хората, които провалиха нашето успешно управление през изминалия мандат днес стоят зад кандидата на БСП“, подчерта Тодоров.

„На 25 октомври нека жителите на Раднево да гласуват за това, градът им да бъде европейски. Днес съм тук, за да изкажа подкрепата на цялата група на ГЕРБ в Европейския парламент за развитието на общината“, апелира и евродепутатът Ева Паунова.

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, европейският депутат Ева Паунова, народните представители от Старозагорско Пламен Йорданов и д-р Кирил Добрев, както и кандидатът за кмет втори мандат от ГЕРБ за Стара Загора Живко Тодоров се срещнаха с членове и симпатизанти от Раднево в общинския център за култура „Нончо Воденичаров“. Всички те застанаха категорично зад кандидатурата на ГЕРБ за кмет на общината д-р Теньо Тенев.

infoz autor  www.infoz.bg

Теми:

Светът

Европейската комисия обмисля премахването на монетите от 1 и 2 цента. Предложението е в бъдеще сумите при пазаруване да се закръглят до 5 цента и то ще се разглежда в сряда от Комисията

* * *
Украинският милиардер Ринат Ахметов купи вила за 200 млн. евро на Френската ривиера. Покупката на имението Palladian от XIX век и ботаническите му градини, която била осъществена чрез компанията на Ахметов, се прибавя към портфейла му с имоти, включващ вече апартамент в Лондон за 162 млн. евро, един от най-скъпите апартаменти във Великобритания. Ахметов е син на миньор от източната област Донецк, който се превърна в най-богатия човек в Украйна със състояние от 6,7 млрд. долара

* * *
Изправено пред икономически колапс и строги санкции, социалистическото правителство на Венецуела предлага предоставянето на мажоритарен дял и контрол върху петролната си индустрия на големи международни корпорации. Приватизацията е предложена от правителството на президента Николас Мадуро на руската компания „Роснефт“, испанската Repsol и италианската Eni