WorkIn Stara Zagora – кариерен форум в Стара Загора

Двудневен кариерен форум WorkIn Stara Zagora събра близо 30 фирми, различни институции и стотици участници в Културен център „Стара Загора“. Събитието беше организирано от отдел „Инвестиции“ на Община Стара Загора. „В няколко секунден клип видяхте Стара Загора – моята, вашата, нашата. Радвам се, че днес имам възможността да застана пред вас и да дам начало на първото, но със сигурност не и последното подобно събитие“.

IMG 0132

Това каза от сцената заместник-кметът на Стара Загора Радостин Танев. Той благодари на старозагорския бизнес за доброто партньорство, както и на всички, които правят Стара Загора жив и динамичен град. Презентацията му включи силните страни на града и региона, които го правят атрактивна бизнес дестинация, но и привличат млади хора да живеят, учат и развиват талантите си, като модернизирания и екологичен транспорт, обновената образователна инфраструктура, множеството паркове и спортни пространства, отличното местоположение, богатия културен календар и други.

Сред официалните гости на събитието бяха още заместник-кметът Надежда Чакърова, общински съветници, общественият посредник на Стара Загора Иванка Сотирова, представители на Тракийския университет, Агенцията за регионално икономическо развитие, Търговско-промишлена палата – Стара Загора, Бюро по труда и други. Те се насладиха на изпълнения на Детско-юношеска студия за сценични изкуства Allegra. Водещ на WorkIn Stara Zagora е журналистът Желязко Динев.

Първият ден от събитието включва срещи с интересни личности, които имат старозагорски корен като Сами Хоссни – фитнес гуру и риалити звезда, Виктория Караабова – предприемач, начело на една от най-успешните бизнес медии в България „Национална бизнес поща“, Димитър Калдамуков – съдружник в адвокатско дружество KDBM law, Димитър Иванов – маркетинг мениджър в дигитална агенция Valival, както и началника на отдел „Инвестиции“ на Община Стара Загора Росица Райкова.

Програмата е интересна и наситена и през втория ден, началото в събота, 29 април 2023 г., е в 10 часа. Лектори ще са Диана Господинова – бизнес консултант и коуч в Център по мениджмънт и Регионален директор на Фондация за развитие на Емоционална интелигентност в Стара Загора, Десислава Авджиева – бизнес консултант, Светлозар Петров – управител на JobTiger, Ивайло Пировски – оперативен директор в Easy consult, Кирил Желязков – представител на Асоциация на индустриалния капитал в България, Антон Атанасов – собственик и бизнес треньор на ActionCOACH България.

И през двата дни на форума желаещите да надграждат професионалната си кариера имат възможност да се срещнат лично с представители на различни отдели в някои от най-големите фирми в града, за да научат какви перспективи дават те и от какви кадри имат нужда.

IMG 0110

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема