Кампанията „Осинови (си) обич“ получи подкрепа от женския баскетболен отбор „Берое“

Кампанията „Осинови (си) обич“ получи подкрепа от женския баскетболен отбор „Берое“

Шампионите и носители на Купата на България – дамите от „Берое“ – Стара Загора прегърнаха кампанията на Община Стара Загора „Осинови (си) обич“. Отборът заедно със заместник-кметa Радостин Танев и общинския съветник Мартин Паскалев, посетиха Общинския приют за безстопанствени животни, който се намира в село Могила, за да отдели време и грижи за обитателите му.

IMG 0235

„Благодаря, че въпреки важния мач, който ви предстои в неделя и усилената подготовка за него, вие сте тук, за да подкрепите кампанията и да дарите любов на животните. Пример сте, че може да бъдете най-големите победители в спорта, но и извън него, като отваряте сърцата си за подкрепа и внимание към безстопанствените кучета“, обърна се към отбора Радостин Танев

Обитателите на приюта радостно посрещнаха своите гости. Те от своя страна се запознаха с доброволческата дейност и с предимствата на осиновените от приют животни. Номер 11 на отбор „Берое“ Мартина Георгиева беше първата желаеща да дари дом на безстопанствено животно.

Баскетболистките на „Берое“ излизат на терен в Монтана тази неделя – 30 април 2023 г., и се целят в спечелването на трета поредна титла.

IMG0258

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg