Теодосий Теодосиев – Тео: „За високия интелект – естествен, изкуствен и друг...“

На 12 юни 2023 г. от 10 часа в Академичен информационен център на Тракийския университет, Стопански факултет на университета и студентската общност, организират събитие, насочено към официалното откриване на Бизнес клуб. Специален гост на събитието ще бъде Теодосий Теодосиев – Тео, който е наричан „златния“ учител на България, и е преподавател по приложна математика и физика. Той ще изнесе публична лекция „За високия интелект – естествен, изкуствен и друг...“.

teodosiev teo

Всеки желаещ ще има възможност да задава въпроси на Теодосий Теодосиев и да получи отговори от него.

Събитието е част от честванията за 15 годишнината на Стопанския факултет на Тракийския университет.

Бизнес клубът към Стопански факултет ще има за цел да насърчи развитието младите хора с помощта на ментори от бизнес сектора, като организаторите се надяват да провокират студентите да погледнат на сътрудничеството между университета, факултета и бизнеса като процес, в който всяка страна трябва да бъде активна. Друго направление в дейността на клуба ще бъде партньорството с подобни български и международни структури – търговски камари, бизнес клубове, браншови организации и др. Бизнес клуб Стопански факултет има мисия целогодишно да предлага и организира разнообразни събития, практически обучения, публични лекции и други с водещи авторитети от различни сфери на обществено-икономическия и научен живот по актуални теми, с възможност за дискусии с широк кръг аудитория.

Модератор на събитието ще бъде доц. Николай Пенев, преподавател в Стопански факултет и инициатор за създаването на Бизнес клуба към Тракийския университет.

business club tru stara zagora

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х (Twitter)

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber

 

На подобна тема