Нов магазин на „Лидл България“ в Стара Загора

„Лидл България“ откри нов магазин в Стара Загора и той е 120-ият в страната. Магазинът е най-големият от веригата спрямо другите в Стара Загора и отговаря на най-новите съвременни технологични и екологични стандарти. Разположен е на бул. „Никола Петков“ 4, до „Парк мол Стара Загора“, като за удобството на клиентите ще се грижат 21 служители.  Обектът, с търговска площ от 1408 кв. м, се отличава със съвременната си визия и модерно оборудване с висок клас за енергийна ефективност. 

Електронните ценови табели във всички зони допринасят за бързото и удобно пазаруване, с което са свикнали клиентите на Lidl.

По традиция всички посетители на Lidl в деня на откриването са посрещнати с подаръци, дегустации на продукти от собствените марки на веригата и изгодни предложения, както и много балони, игри и забавления за най-малките.

Магазинът е част от дългосрочна стратегия на веригата, целяща да бъде близо до потребителите и да им предоставя качествени продукти на достъпни цени. През цялата 2023 г. „Лидл България“ ще продължава устойчивото разрастване на търговската си мрежа, съобщават от компанията. Чрез новите локации, модерна визия и новаторски подход смарт дискаунтърът осигурява още повече възможности за умно пазаруване на своите клиенти, при това без да се налага да избират между цена или качество, бързина или внимателно селектиран асортимент – с Lidl те получават всичко това на едно място.

Нов магазин на Лидл България - Стара Загора

магазин на Лидл в Стара Загора


За „Лидл България“

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в над 30 държави. В България Lidl започва своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 120 магазина в 53 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

 

новини Стара Загора  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24