Общинската избирателна комисия обяви официално Живко Тодоров за кмет на Стара Загора

Общинската избирателна комисия в Стара Загора публикува решението си, с което обявява официално Живко Тодоров за кмет на община Стара Загора, избран на първи тур на местния вот с 51 620 гласа (79%) от гласувалите. Комисията обяви и имената на избраните на първи тур кметове на 24 села на територията на Община Стара Загора.

zhivko todorov kmet stara zagora izborОбявен е и поименният състав на новия Общински съвет, който www.infoz.bg публикува на 26 октомври, ден след местните избори.

В местния парламент влизат 11 политически сили, като най-голямата група е на ГЕРБ - 27 души. Независими общински съветници няма.

infoz autor www.infoz.bgТеми:

Инструменталният дует 2Cellos (Лука Сулич и Степан Хаусер) представиха видео към новата им инструментална версия на песента Seven Nation Army. Тази събота в Киев 2Cellos ще изпълнят както официалния химн на Шампионска лига, така и версията им на Seven Nation Army. Шоуто ще бъде минути преди финала на Шампионска лига с предстоящия футболен сблъсък между Реал Мадрид и Ливърпул

„България живее в мен - Пътеписи от деца за деца“ - репортаж за създаването на книга с разкази, написани от децата от 3-ти В клас на Второ основно училище „Петко Славейков“ - Стара Загора, с класен ръководител Соня Рачева

zlatnata lipa
Мини Марица-изток ЕАД