Верига магазини за парфюми и козметика Ivis с два нови магазина и обновена складова база

Повечето хора в Стара Загора са чували, или са посещавали магазини Ivis. Малцина, обаче знаят, че собствениците на най-голямата, изцяло българска верига магазини за парфюми и козметика - Ivis, са старозагорци, които повече от 20 години, успешно развиват своя бизнес.

Търговският обек на IVIS в Park Mall Стара ЗагораЛюбопитен факт от тяхната история е създаването на бранда Ivis, който всъщност се ражда от първите букви на имената на участниците в управлението на фирмата. Към днешна дата, те са собственици на 19 магазина, намиращи се в различни градове на България, както и на един онлайн магазин – ivis.bg. Тяхната цел е в следващите 5 години да развият веригата си до 45 магазина. Градовете, в които можете да откриете магазини IVIS са: Стара Загора, Пловдив, Бургас, Айтос, Ямбол, Казанлък, Русе, Асеновград, Свиленград, Хасково, Раднево и Габрово. Съвсем скоро броят на магазините ще нарасне с още един, тъй като предстои откриване на нов обект, който ще отвори врати в град Сливен.

Освен с предстоящото откриване на новия обект, другата голяма новина около магазини IVIS е откриването на техния изцяло обновен магазин в град Стара Загора. На 30 октомври 2015 година в 15 часа отваря врати магазин Ivis, който се намира в Park Mall Стара Загора. Обектът е изцяло обновен и заема площ над 1000 кв. метра. Собствениците на веригата магазини за парфюми и козметика споделят, че тяхната складова база ще е също на адрес бул. “Никола Петков” №52, където се намира и техният обновен магазин. В обекта ще се извършва търговия на едро и на дребно.

В него клиентите ще открият голямо разнообразие от маркови парфюми; висококачествена селективна, декоративна и бяла козметика; перилни и почистващи препарати от доказани марки, като L`Oréal, Bourjois, Nivea, Garnier, Maybelline, Gillete, Revlon, Benetton, Lancome, Karl Lagerfeld, Dior, Clinique, Gucci, Versace, D&G, Bvlgari, Armani, Calvin Klein, Paco Rabanne, Ariel, Persil и много други. Освен всички известни марки, в обекта ще откриете и козметични продукти с марка IVIS.

Собствениците споделят, че в деня на откриването ще има много намаления и промоции, за всички клиенти на магазина. Изненадите не свършват до тук, всички настоящи и бъдещи клиенти на магазин IVIS, в Park Mall Стара Загора, ще могат да се възползват от специални месечни промоции, както и от изключителните цени, обявени и в брошурите на IVIS. Те нямат аналог в България и са комплимент към всички почитатели на качествените продукти и клиенти на веригата.

{responsivegallery}10-2015/ivis{/responsivegallery} 

infoz autor www.infoz.bg