Бизнесфорум: „Иновации и технологии за устойчиво бъдеще“ ще се проведе в Стара Загора

На 16 ноември 2023 г. от 10 часа до 14 часа в Парк-хотел „Стара Загора“, зала „Христо Танев“, ще се проведе бизнесфорум на тема: „Иновации и технологии за устойчиво бъдеще“. Той е организиран от посолството на Нидерландия в България, в сътрудничество с Холандско-българската търговска камара. Събитието ще бъде открито от Симон ван дер Бург, посланик на Кралство Нидерландия в България и кмета на Стара Загора Живко Тодоров.

forum

Участие в дискусионния панел ще вземат Росица Райкова, началник на отдел „Инвестиции“, която ще говори по темата за ключовите икономически показатели за град Стара Загора и Радослав Танев, изпълнителен директор на Индустриална зона „Загоре“, който ще обсъди потенциалните възможности за развитие на града като икономическа дестинация.

Форумът ще дава възможности за споделяне на мнения и дискусия по холандски практики в разработването на нови технологии и иновативни решения за устойчив растеж.

Нужно е предварително потвърждение за участие на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел.: 042/614 612. Краен срок за регистрация – 10 ноември 2023 г.

 

новини Стара Загора  www.infoz.bg