Най-добрата в света състезателка по ушу Дария Тарасова пристига в Стара Загора

Зрителите на Европейското първенство по ушу, което ще се проведе в Стара Загора, ще имат уникалния шанс да наблюдават висшата техника на най-добрата в света състезателка Дария Тарасова от Русия. Тя ще ръководи националния отбор по ушу на Русия и ще участва и в атрактивна демонстрация.

Дария Тарасова пристига в Стара ЗагораМладата дама респектира не само с красотата си, но и с впечатляващи движения срещу невидимия противник. Дария Тарасова е 3-кратен световен и 5-кратен европейски шампион. Неизброими са победите й в националните първенства на Русия.

За домакин на Европейското първенство по ушу, което се провежда за първи път в България, е избрана Стара Загора. Престижното спортно събитие ще се състои от 16 до 22 май 2015 г. в общинската спортна зала "Иван Вазов“. В града ще пристигнат над 700 спортисти, треньори и делегати от 30 държави.

На 17 май - Денят на спорта в Стара Загора ще бъде отбелязана и 30-годишнината на ушу в Европа с грандиозен спектакъл.

infoz autor Венета Асенова, www.infoz.bg

 barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор