Концерт за децата до 3 г. на Държавна опера - Стара Загора и трио "Реверанс"

Концертът за бебета „До-ре-ми в пелени" ще отведе малките откриватели от 0 до 3 годинки във вълшебния свят на класическата музика. Той ще се състои на 21 декември 2015 г. от 11:00 часа във фоаейто на Държавна опера - Стара Загора.

Режисьор е Росица Костова. В операта за бебета ще участват: Михаела Берова, Нели Нечева, Нина Димитрова, Никола Марулев, Теодор Петков, Светлана Денева-пиано, трио Реверанс.

„Всеки родител знае, че децата са истински изследователи. Един истински класически концерт с едни от най-популярните оперни и инструментални произведения, изпълнени от трио „Реверанс" и солистите на Държавна опера – Стара Загора. Концерт, в който малките изследователи са не просто слушатели и зрители. Заедно със своите родители, малчуганите се включват според възможностите и желанието си в различни игрови активности, развиват усета си за ритъм и звукови възприятия, общуват с нови приятели, запознават се с чудновати оперни герои и така откриват магичния свят на класическата музика. Защото да попаднеш в Операта е едно необикновено и вълнуващо приключение!" – споделя режисьорът Росица Костова.

Опера за бебета

infoz autor www.infoz.bg

На подобна тема