Политическа партия АБВ учреди Областен съвет в Стара Загора

Политическа партия АБВ учреди в Стара Загора областна структура. В нея членуват 585 души от 8 общински организации. Делегатите избраха 19-членен Областен съвет с председател Илия Златев. Той е председател на общинското ръководство на партията в Стара Загора и досегашен областен координатор. За председател на 5-членния Контролен съвет е избран юристът Иван Иванов.

На 25 април предстои гласуване за пряк избор на председател на партията. В цялата страна ще бъдат разкрити секции за гласуване, където членовете на партията ще могат да дадат своя вот. Освен по традиционния начин, гласуването ще бъде възможно и по електронен път. В случай на дублиране на двата варианта за гласуване, ще се счита за действителен традиционният (с бюлетина), а електронният ще бъде анулиран.

Изборът за председател на ПП АБВ ще бъде между трима кандидати – Стелиян Стефанов – председател на общинската организация на АБВ в Русе, Трендафил Величков – член на Изпълнителния съвет на партията и областен управител на Пазарджик и Георги Първанов – президент на Р България (2002-2012), председател на партията в оставка.

На предстоящата на 26 април Национална конференция областната организация ще се представлява от 50 делегати, съобщиха от пресцентъра на ПП АБВ в Стара Загора.

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема