Мини Марица-изток ЕАД внедри нова техника

"Мини Марица-изток" ЕАД внедри нова техника

Мини Марица-изток” ЕАД внедри нова спомагателна техника - шест еднокофовибагери (с обратна кофа) на верижен ход, окомплектовани с чистачни устройства за гумено-лентов транспорт.

Конструкцията на стрелата им позволява да бъдат преоборудвани от багери в чистачни устройства. Те ще се използват за почистването на паднали земни маси под транспортните ленти, под обратните и задвижващи станции, на магистрални транспортьори.

Кинематиката на работния орган на чистачното устройство позволява работа от двете страни на лентата, което улеснява почистването.

Багерите са съобразени с условията на работа в „Мини Марица-изток” ЕАД. Гаранционният им срок е 24 месеца след датата на доставка, за сметка на изпълнителя. Той включва пълен сервиз, необходим за нормалната работа на машините.

Шестте еднокофови багера на верижен ход са закупени в изпълнение на инвестиционната програма на „Мини Марица-изток” ЕАД за 2016 г.

www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема