Емил Христов: Да не допуснем на 26 март БСП отново да управлява

Най-важно е да не допуснем на 26 март червената заплаха отново да управлява България, защото всяко управление на БСП е катастрофа за страната ни, при тях развитие няма, има само крах, заяви на среща с граждани на Раднево водачът на листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ - Стара Загора Емил Христов.

Той добави, че застава пред избирателите с надежда, че тези избори ще бъдат последни за много хора, които са "червени".

"Драгомир Стойнев (б.а. - водач на листата с кандидати за народни представители на коалиция "БСП за България" - Стара Загора) ще ви обещава всичко, но той не се интересува от енергетиката на региона, а от АЕЦ "Белене" и АЕЦ "Козлодуй" и печалбата, която могат да вземат от тях" - добави Емил Христов.

"Благодарение на правителството на ГЕРБ община Раднево получи над 10 млн. лева концесионни такси, които три години не бяха постъпвали в бюджета. Също така беше изградена и Пречиствателната станция за отпадъчни води, но ако не беше сключен договорът за втората фаза на проекта по време на втория кабинет на Бойко Борисов, щяхме да върнем най-малко 10 млн. лева. Кандидатите за депутати на ГЕРБ са хората, които ще защитават българския въгледобив" - заяви кметът Теньо Тенев.

Радостин Танев - кандидат за народен представител на ГЕРБ - Стара Загора сподели пред гражданите на Раднево, че да дни евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и Владимир Уручев ще излязат със становище относно готвената европейска директива, която предвижда рестрикции, поставящи в сериозен риск българската енергетика. "Те ще отстояват интереса на българския въгледобив и интересите на страната ни" - каза още Радостин Танев.

"За мен Раднево е столица на енергетиката. Комплексът "Марица изток" е жизненоважен и всеки един депутат на ГЕРБ ще лобира за бъдещето на "Мини Марица-изток" - заяви кандидатът за народен представител от Раднево Димитър Димитров.

Кандидатът за народен представител Борис Кърчев от Казанлък добави, че силата на листата на ГЕРБ е, че е съставена само хора от Старозагорска област, които добре познават проблемите и ще работят в интерес на региона.

Водачът на листата Емил Христов съобщи, че е получил уверения, че ремонтът на пътя Стара Загора - Раднево ще започне през 2017 г. и увери, че народните представители ще съдействат за разкриване на филиал на Минно-геоложкия университет в Раднево.

Емил Христов - водач на листата с кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ, издигнат от район Стара Загора - за развитието на здравеопазването

Емил Христов - водач на листата с кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ, издигнат от район Стара Загора - за необходимостта от създаване на общинска полиция в по-малките градове

Радостин Танев - кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ, издигнат от район Стара Загора, говори за развитието на българската енергетика

Димитър Димитров - кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ, издигнат от район Стара Загора - за развитието на енергетиката в района на Раднево

Емил Христов

www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема