Д-р Теньо Тенев е кандидатурата на ГЕРБ за кмет на Раднево

Д-р Теньо Тенев е кандидатурата на политическа партия ГЕРБ за кмет на община Раднево. 43-годишният ветеринарен лекар беше единодушно номиниран по време на събрание на общинската структура на 15 юни 2015 г. В него е участвал и настоящият градоначалник д-р Юлиан Илчев, който преди време обяви, че няма да се кандидатира за втори мандат. Д-р Тенев е завършиш ветеринарна медицина в Тракийски университет в Стара Загора.

Д-р Теньо ТеневОт ноември 2011 г. до август 2013 г. е бил зам.-кмет на община Раднево, но се оттегля по лични причини и започва работа като ветеринарен лекар.

"Работя с над 50 ферми в Раднево и в района. Срещам се ежедневно с много хора. Познавам проблемите на всяко населено място в общината и това до голяма степен ме мотивира да приема номинацията ми за кандидат за кмет на Раднево. Според мен, градоначалникът трябва да бъде близо до хората и да поддържа с тях жив контакт. Това не струва пари и смятам, че мога да дам това от себе си", коментира пред www.infoz.bg д-р Теньо Тенев.

Негов опонент е д-р Владимир Желев - управител на медицински център в Раднево. Той е независим, подкрепен от БСП.

infoz autor Венета Асенова | www.infoz.bg