Изпълнителният директор на Мини Марица-изток получи почетния знак на Община Раднево

Изпълнителният директор на „Мини Марица-изток” получи почетния знак на Община Раднево

Изпълнителният директор на „Мини Марица-изток” ЕАД инж. Андон Андонов беше удостоен с почетния знак на Община Раднево. Отличието му беше връчено лично от кмета д-р Теньо Тенев на официалната церемония по случай 7 септември – празника на града.

Андон Андонов получава почетното отличие за значимия принос на дружеството за развитието на Община Раднево, за оказаното съдействие при реализирането на редица инфраструктурни проекти, социални дейности, културни събития, спортни мероприятия, обществено полезни каузи и инициативи.

На церемонията присъстваха областният управителна Стара Загора Гергана Микова, зам.-изпълнителният директор на „Мини Марица-изток” Димитър Чолаков, директорът по производствено-техническите въпроси Ясен Чаушев, ръководители на отдели във въгледобивното дружество, жители и гости на града.

Кметът на Община Раднево д-р Теньо Тенев изрази уважение и признателност към ръководството на енергийното дружество за подкрепата, доброто отношение и дългогодишното сътрудничество.

Андон Андонов благодари за оказаната чест и поздрави присъстващите с 54-годишнината на Раднево. Той пожела на всички здраве и благополучие, всеотдайна и отговорна работа за съхраняването на традициите и за превръщането на Раднево в модерен европейски град, съобщиха от пресцентъра на "Мини Марица-изток".

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24