Отличия за работниците и служителите на „Мини Марица-изток”, участвали в овладяване на пожар

Отличия за работниците и служителите на „Мини Марица-изток”, участвали в овладяване на пожар

Кметът на Нова Загора Николай Грозев изпрати благодарствено писмо на „Мини Марица-изток“ ЕАД за оказаната навременна помощ за овладяването и потушаването на пожара, възникнал между селата Еленово и Сокол, в района на св. Илийските възвишения на 1 500 декара горска територия.

С изпратената своевременно техника и хора от „Мини Марица-изток“ ЕАД са спасени ценни природни ресурси, предотвратени са човешки жертви и загуба на имущество.

Pozhari Nikolov

След искане на директора на Районна дирекция “Пожарна безопасност“ в Сливен за незабавно изпращане на тежка верижна техника в района на пожара, на 28 и 29 август два булдозера и два влекача от Рудник „Трояново-1“ и Рудник“Трояново-север“ и една цистерна за зареждане с вода от Рудник“Трояново-север“ се включват в спасяването.

Изпълнителният директор на „Мини Марица-изток“ ЕАД Андон Андонов благодари и награди работниците и служителите, участвали в овладяване на пожара на територията на селата Сокол и Еленово в община Нова Загора: от Рудник „Трояново-1 “- Искрен Димитров, Иван Георгиев, Георги Йорданов, Йонко Колев; от Рудник „Трояново-север“ -Васил Василев, Красимир Костадинов, Тихомир Минков и Митко Димитров и от отдел „Сигурност“ в управлението на дружеството - Янко Вълев и Огнян Арабаджиев.

kamatsu mmi 01

kamatsu mmi 03

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24