"Мини Марица-изток" ЕАД отбелязва Деня на миньора - 18 август

"Мини Марица-изток" ЕАД отбелязва Деня на миньора - 18 август

Най-голямото въгледобивно дружество в България "Мини Марица-изток" ЕАД ще отбележи професионалния празник на миньора - 18 август. В 8:30 часа ще бъдат поднесени венци и цветя на Архитектурен комплекс "Св. Иван Рилски".

След кратката церемония в Раднево, мениджърският екип ще вземе участие в националното честване в София, организирано от Българската минно-геоложка камара.

От 9:00 до 12:00 часа пред административната сграда на "Мини Марица-изток" ЕАД ще се състои сеанс на деца от шахматен клуб „Марица изток“ с гросмайтор Адриана Николова, която е в топ 100 в света при жените.  

На 19 август в 10:30 часа ще бъде пуснат в експлоатация нов претоварач Bs 2000, № 112 в участък „Добив” на рудник „Трояново-1”.

На 20 август от 20:00 часа започва празничен концерт на група „Диана Експрес“ и Елена Огнянова. Той ще се състои на площад "Коста Рашев" в Раднево.

infoz autor www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24