"Мини Марица-изток" ЕАД отбелязва Деня на миньора - 18 август

"Мини Марица-изток" ЕАД отбелязва Деня на миньора - 18 август

Най-голямото въгледобивно дружество в България "Мини Марица-изток" ЕАД ще отбележи професионалния празник на миньора - 18 август. В 8:30 часа ще бъдат поднесени венци и цветя на Архитектурен комплекс "Св. Иван Рилски".

След кратката церемония в Раднево, мениджърският екип ще вземе участие в националното честване в София, организирано от Българската минно-геоложка камара.

От 9:00 до 12:00 часа пред административната сграда на "Мини Марица-изток" ЕАД ще се състои сеанс на деца от шахматен клуб „Марица изток“ с гросмайтор Адриана Николова, която е в топ 100 в света при жените.  

На 19 август в 10:30 часа ще бъде пуснат в експлоатация нов претоварач Bs 2000, № 112 в участък „Добив” на рудник „Трояново-1”.

На 20 август от 20:00 часа започва празничен концерт на група „Диана Експрес“ и Елена Огнянова. Той ще се състои на площад "Коста Рашев" в Раднево.

infoz autor www.infoz.bgИнструменталният дует 2Cellos (Лука Сулич и Степан Хаусер) представиха видео към новата им инструментална версия на песента Seven Nation Army. Тази събота в Киев 2Cellos ще изпълнят както официалния химн на Шампионска лига, така и версията им на Seven Nation Army. Шоуто ще бъде минути преди финала на Шампионска лига с предстоящия футболен сблъсък между Реал Мадрид и Ливърпул

„България живее в мен - Пътеписи от деца за деца“ - репортаж за създаването на книга с разкази, написани от децата от 3-ти В клас на Второ основно училище „Петко Славейков“ - Стара Загора, с класен ръководител Соня Рачева

zlatnata lipa
Мини Марица-изток ЕАД