"Мини Марица-изток" ЕАД отбелязва Деня на миньора - 18 август

"Мини Марица-изток" ЕАД отбелязва Деня на миньора - 18 август

Най-голямото въгледобивно дружество в България "Мини Марица-изток" ЕАД ще отбележи професионалния празник на миньора - 18 август. В 8:30 часа ще бъдат поднесени венци и цветя на Архитектурен комплекс "Св. Иван Рилски".

След кратката церемония в Раднево, мениджърският екип ще вземе участие в националното честване в София, организирано от Българската минно-геоложка камара.

От 9:00 до 12:00 часа пред административната сграда на "Мини Марица-изток" ЕАД ще се състои сеанс на деца от шахматен клуб „Марица изток“ с гросмайтор Адриана Николова, която е в топ 100 в света при жените.  

На 19 август в 10:30 часа ще бъде пуснат в експлоатация нов претоварач Bs 2000, № 112 в участък „Добив” на рудник „Трояново-1”.

На 20 август от 20:00 часа започва празничен концерт на група „Диана Експрес“ и Елена Огнянова. Той ще се състои на площад "Коста Рашев" в Раднево.

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Най-четеното от последните дни

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор