„Диана Експрес” поздрави работещите в „Мини Марица-изток” ЕАД за професионалния им празник

„Диана Експрес” поздрави работещите в „Мини Марица-изток” ЕАД за професионалния им празник

Членовете на легендарната група „Диана Експрес” посетиха рудниците на най-голямото въгледобивно дружество в страната преди специалния концерт на 20 август, който бе част от програмата за Деня на миньора, съобщиха от пресцентъра на "Мини Марица-изток" ЕАД.

Митко Щерев, Илия Ангелов, Живко Топалов, Бисер Йосифов и Атанас Копчев останаха впечатлени от мащабите на дружеството, от размера на тежкото минно оборудване и от волята на хората, работещи в условията на открит въгледобив.

Диана Експрес„Блус за двама”, „Две праскови и две череши”, „Утре”, „Влюбено сърце”, „Душа” и „Северина” бяха само част от вечните песни на групата, които публиката в залата на Общинския център за култура „Нончо Воденичаров” в Раднево бурно аплодира.

В края на атрактивния концерт музикантите благодариха на изпълнителния директор на „Мини Марица-изток” ЕАД Андон Андонов за отправената покана и топлото посрещане и пожелаха на всички работещи в дружеството здраве и много успехи занапред.

По време на финалното си изпълнение излязоха с миньорските каски, с които по-рано през деня се качиха на багер Rs 1200 в участък „Добив” на рудник „Трояново-1”.

infoz autor www.infoz.bg (Снимки: "Мини Марица-изток" ЕАД)

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24