Момчетата на "Верея волей" станаха водачи на регион "Странджа" и отиват на финали

Момчетата до 12 г. на старозагорския волейболен клуб "Верея волей" се представиха блестящо на квалификациите от Републиканското първенство и станаха водачи на регион "Странджа". С това свое класиране те извоюваха безапелационно участието си във финалите, които ще се проведат през следващия месец.

Отборът на Верея волейМладият отбор, който тренира в този състав едва от година и половина, победи в зала "Иван Вазов" последователно три силни и обиграни състава - на "Казанлък волей", на "Сливен" и на "Странджа Средец". И в трите мача момчетата спечелиха срещу противника с 2 на 0.
Класирането за финалите е най-големият успех на децата от "Верея волей" досега.

С отличната си и интелигентна игра, за която бяха похвалени и от треньорите на съпeрниците, те надминаха очакванията дори на ръководния състав на клуба. В залата през цялото време младите състезатели бяха бурно аплодирани както от останалите клубни отбори на "Верея волей", така и от мощна родителска агитка.

След трите победи треньорката им Мариана Димова не скри радостта и вълнението си. Тя призна, че целенасочената работа с талантливите деца е дала резултати, които тя е нейните помощници са очаквали да се получат най-малко след още една година.

Сега момчетата ще се готвят с още по-голям хъс за финалите. Те ще са през май, най-вероятно в Попово или Шумен.

infoz autor www.infoz.bg

Ако намирате тази информация за полезна или интересна, ще сме благодарни ако я споделите с вашите приятели...

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема