Нелегално преминали границата сирийци са задържани в Стара Загора

Десет сирийски граждани, нелегално преминали границата, са задържани от екип на сектор "Пътна полиция" - Стара Загора. Те са пътували в товарната част от автомобил "Мередес Вито", който е бил управляван от 37-годишен мъж от Хасково с инициали С.С. Колата е спряна за проверка в 3:00 часа на 26 април в старозагорското село Средец. Шофьорът и бежанците са задържани за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Стара Загора.

Последният регистриран случай на нелегално преминали границата и установени в Старозагорска област, е от 15 април. Товарен автомобил "Форд" с хасковска регистрация спукал гума на автомагистрала "Тракия" в района на Чирпан и се е ударил странично в мантинелата. Шофьорът е избягал, като е изоставил 17-те бежанци - 16 мъже и една жена. Всички са настанени в бежанския лагер в Болярово.

В последствие служителите на Областната дирекция на МВР - Стара Загора откриха шофьора на товарния автомобил, в който са превозвани емигрантите. Той е на 26 години от Харманли. По случая е образувано досъдебно производство.

infoz autor Венета Асенова, www.infoz.bg

Ако намирате тази информация за полезна или интересна, ще сме благодарни ако я споделите с вашите приятели...Инструменталният дует 2Cellos (Лука Сулич и Степан Хаусер) представиха видео към новата им инструментална версия на песента Seven Nation Army. Тази събота в Киев 2Cellos ще изпълнят както официалния химн на Шампионска лига, така и версията им на Seven Nation Army. Шоуто ще бъде минути преди финала на Шампионска лига с предстоящия футболен сблъсък между Реал Мадрид и Ливърпул

„България живее в мен - Пътеписи от деца за деца“ - репортаж за създаването на книга с разкази, написани от децата от 3-ти В клас на Второ основно училище „Петко Славейков“ - Стара Загора, с класен ръководител Соня Рачева

zlatnata lipa
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема