Голям интерес към риболовното състезание, организирано от ТЕЦ "Марица изток 2”

ТЕЦ "Марица изток 2” ЕАД организира традиционното състезание по риболов край водите на язовир "Овчарица". Тази година то е част и от серията инициативи, посветени на 50-годишния юбилей на най-голямата иновирана топлоелектрическа централа в България.

Риболовно състезание на ОвчарицаСъстезанието ще се проведе на 9 юли 2016 г. (събота) от 9:00 часа и ще бъде с продължителност 4 часа. Желание за участие са заявили над 100 въдичари от цялата страна, но заради ограничения капацитет до 77 места на стената на язовира са допуснати 77 души, по реда на записване, и още 10 резерви.

Регламентът за участие включва използването на единична рибарска пръчка с най-много 4 броя куки.

В 7:30 часа в деня на състезанието ще бъде теглен жребий за определяне мястото на всеки от участниците край водите на язовир "Овчарица".

След края на надпреварата ще бъдат избрани и победителите, за които са предвидени много награди.

infoz autor www.infoz.bg

Светът

България влиза в механизма ERM-2, предварителен етап за приемане на еврото като валута през следващите 3 години. Заедно с България решението е взето и за Хърватия. Този ход проправя пътя за първото разширяване на еврозоната след 2015 г., когато Литва се присъедини към валутния блок, който сега има 19 членове

* * *
Европейските депутати отхвърлиха с голямо мнозинство всички поправки, внесени от българските евродепутати и техни колеги от други страни по пакета „Мобилност“. С това той е приет на второ четене и става официален закон. Преходният период преди пакетът окончателно да влезе в сила е година и половина. След това камионите трябва да се връщат в страната, в която е регистрирана фирмата, на 8 седмици, а водачите - на 4 седмици

На подобна тема

Най-четеното от последните дни