Голям интерес към риболовното състезание, организирано от ТЕЦ "Марица изток 2”

ТЕЦ "Марица изток 2” ЕАД организира традиционното състезание по риболов край водите на язовир "Овчарица". Тази година то е част и от серията инициативи, посветени на 50-годишния юбилей на най-голямата иновирана топлоелектрическа централа в България.

Риболовно състезание на ОвчарицаСъстезанието ще се проведе на 9 юли 2016 г. (събота) от 9:00 часа и ще бъде с продължителност 4 часа. Желание за участие са заявили над 100 въдичари от цялата страна, но заради ограничения капацитет до 77 места на стената на язовира са допуснати 77 души, по реда на записване, и още 10 резерви.

Регламентът за участие включва използването на единична рибарска пръчка с най-много 4 броя куки.

В 7:30 часа в деня на състезанието ще бъде теглен жребий за определяне мястото на всеки от участниците край водите на язовир "Овчарица".

След края на надпреварата ще бъдат избрани и победителите, за които са предвидени много награди.

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор