Бедствено положение в Гълъбово заради пожар

Кметът на Гълъбово Николай Тонев обяви бедствено положение заради пожар в част от боровата гора, която се намира в непосредствена близост до кв. „Митьо Станев”, информираха от пресцентъра на Общината.

glavanОгънят е навлязъл и в дворни места, но на този етап евакуация на хората не се налага, съобщиха от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Стара Загора. Гори голяма площ суха трева и стърнища.

На място са екипи на пожарната от Гълъбово и Стара Загора. Помагат земеделските арендатори от региона и доброволци. Очакват се машини от комплекса „Марица изток”.

www.infoz.bgТеми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор