Продължава гасенето на пожара на територията на община Гълъбово

Трети ден продължава гасенето на пожара между селата Главан и Мъдрец в община Гълъбово, който обхвана около 2000 дка сухи треви и храсти. Опасност за населените места няма. Към 9:15 часа на 2 септември огнената стихия все още не е локализирана.

pozhar glavan galabovoТежката техника на "Мини Марица-изток" разширява просеката. Продължава и паленето на насрещен огън, съобщиха от Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Стара Загора.

На място са концентрирани над 17 пожарни екипа от различни градове, 30 военнослужещи от Стара Загора, служители на Държавно горско стопанство - Стара Загора, цялото ръководство на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Стара Загора, доброволци от община Гълъбово и местни жители.

Пътят Стара Загора - Свиленград в отсечката село Главан - Звездата остава затворен.

www.infoz.bgТеми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор