Засилени мерки за сигурност заради Европейското първенство по футбол за юноши в Стара Загора

Полицията в Стара Загора въвежда засилени мерки заради Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в града. Първенството се открива официално на 06 май 2015 г. (сряда) в 18:00 часа на стадион „Берое”.

В тази връзка от 16:00 до 20:00 часа ще бъде спряно движението на личен транспорт в двете посоки по следните улици:

  • ул. „Бончо Бонев” – от кръстовището с кръговото движение до кръстовището с ул. „Проф. Митко Гогошев”
  • ул. „Братя Митови” – от кръстовището с кръговото движение до кръстовището с ул. „Дунав”

В района на стадиона няма да се допуска паркирането на автомобили и при необходимост същите ще бъдат принудително отстранявани. Живущите в района ще бъдат допускани с личните си превозни средства само срещу документ, удостоверяващ местоживеенето им.

Засилени ще бъдат мерките за сигурност в района на стадиона преди футболния двубой между отборите на България и Хърватия, който ще се играе от 19:00 часа.

Пропускането на стадиона ще става през източния и югоизточния вход на стадиона. За хората с двигателни увреждания е предвиден североизточният вход. Гражданите трябва да носят документи за самоличност, а малолетните и непълнолетните лица да бъдат с придружители.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на ОДМВР - Стара Загора)

Ако намирате тази информация за полезна или интересна, ще сме благодарни ако я споделите с вашите приятели...

Светът

Цената на петрола се срина. Икономическата блокада заради коронавируса и търговската война между Русия и Саудитска Арабия доведоха до свиване на търсенето и многократно увеличение на предлагането. Фючърсите в Лондон поевтиняха с 12,7% до най-ниско ниво от март 2002 г., а в Ню Йорк лекият американски суров петрол падна под 20 долара за барел

* * *
Унгарският премиер Виктор Орбан получи правото да управлява страната с укази, което поставя страната единствено под неговото командване. Парламентът на Унгария одобри правото на Орбан да "прескача" институцията за вземането на всички важни решения. Конституционният съд, в който Орбан има доверени лица, ще бъде основният орган, който ще може да перазглежда тези решения. Правителствата по целия свят поемат извънредни правомощия, за да се борят с коронавируса, блокирайки всички аспекти на ежедневния живот и затваряйки граници, на малко кабинети си позволяват подобни действия без да сложат крайна дата

 

На подобна тема

Най-четеното от последните дни