село Казанка получи телевизор като дарение от партия ГЕРБ

Пенсионерският клуб в село Казанка получи дарение от партия ГЕРБ – Стара Загора

32-инчов телевизор получиха хората, които всеки ден се събират в пенсионерския клуб в село Казанка. Дарението беше направено от общинското ръководство на политическа партия ГЕРБ – Стара Загора. Подаръкът беше връчен от общинските съветници, които отговарят за населеното място - Динко Михайлов и Николай Николов.

Получи го кметският наместник на селото Елка Михайлова, заедно с жители на селото.

„В Казанка се работи интензивно, това е правилната посока за развитие и се виждат резултатите. Помагаме винаги, когато можем – дали за по-добър диалог между Общината или кметството в селото, дали с дарения, няма значение. Важното е да бъдем обединени и да работим“ - каза пред жителите на селото Динко Михайлов.

„Общинското ръководство на политическа партия ГЕРБ – Стара Загора ви прави този подарък, за да имате възможност да се събирате и да си почивате заедно. Нека на този телевизор гледате само добри новини“, допълни той.

Благодарение на подкрепата, която получава село Казанка, от представителите на местното самоуправление, в старозагорското село е основно ремонтирана част от сградата на кметството. Изграден е водосток край пътя, който да отвежда дъждовните води. Преасфалтирана е и част от пътната инфраструктура и това е направено със съдействието на инж. Трифон Трифонов, инж. Таньо Михайлов, Стефан Тодоров и Васил Вакарелски. Реновиран е и мостът в селото. Предстои да се освежи и пенсионерският клуб, в който редовно се събират около 50 души. Предстои да бъде обърнато внимание и на дупките по шосето между Казанка и село Сладък кладенец.

 

www.infoz.bg

На подобна тема