Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев в област Стара Загора

Кандидатът на ГЕРБ за президент на България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Стара Загора на 26 октомври 2016 г.

Репортаж от предизборната среща на кандидата на ГЕРБ за президент на България Цецка Цачева и кандидата за вицепрезидент Пламен Манушеви с жители на Стара Загора и симпатизанти и от концерта на партия ГЕРБ в зала "Иван Вазов"

При посещението си в сряда те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Стара Загора Живко Тодоров, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и народния представител Пламен Йорданов.

  • В 09:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще проведат работна среща с представители на бизнеса в град Казанлък. Срещата ще се проведе в конферентната зала на „Музей на розата“, парк „Розариум“. На срещата ще присъства кметът на Казанлък Галина Стоянова.
  • В 10:20 часа кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще открият реконструирано междублоково пространство в Казанлък.  Събитието ще се състои на ул. „Хемус“ №1, срещу ПГ „Иван Хаджиенов“.
  • В 11:15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с жителите на Мъглиж в Дневен център „Зорница“, ул. „Иван Вазов“ №10. На срещата ще присъстват кметът на община Мъглиж Господин Господинов и зам.-кметът и общински ръководител на ГЕРБ Методи Марков. В 11:45 часа те ще открият Информационен център в Мъглиж на площад „Трети март“ №32GERB koncert stara zagora
  • В 13:15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат със служители и работници на фирма „Булметал“ АД в град Гурково. Срещата ще се състои на ул. „Прохода“ №37. Ще присъстват кметът на Гурково Иван Иванов и общинският ръководител на ГЕРБ Димитър Драчев.
  • В 15:00 часа кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще посетят град Раднево. Те ще се срещнат с жители на града в Общински център за култура „Нончо Воденичаров“, ул. „Георги Димитров“ №2. С тях ще бъдат кметът на Раднево Теньо Тенев, зам.-кметът Димитър Желев и Румен Йовчев – общински ръководител на ГЕРБ в Раднево.
  • В 16:15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с ръководството и служителите на фирма „Медина мед“ ООД. Събитието ще се проведе на „Хрищенско шосе“ №1. На срещата ще присъства и Емил Христов – общински ръководител на ГЕРБ и председател на Общински съвет - Стара Загора.
    В 17:00 часа кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще разговарят с шофьори от фирмите в Стара Загора, извършващи таксиметрови услуги. Срещата ще се проведе на служебния паркинг на стадион „Берое“.
  • В 17:45 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с жители на Стара Загора на Централния пазар на града, ул. „Пазарска“.
  • В 18:00 часа политическа партия ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в Стара Загора. В 18:30 часа на площада пред Община Стара Загора, и на бул. „Цар Симеон Велики“ (при лошо време – в спортна зала „Иван Вазов“, ул. „Генерал Гурко“ 102) председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Стара Загора кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта в Стара Загора ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

www.infoz.bg (Информацията е предоставена от политическа партия ГЕРБ)

Светът

Китай започна да строи болница, в която до 10 дни да бъдат настанени близо 1000 пациенти, заразени с новия коронавирус. Телевизии показаха десетки строителни машини, подготвящи терена за здравното заведение в централния град Ухан, с 11-милионно население, откъдето тръгна новата пневмония. Градът поставен под карантина и жителите му нямат право да го напускат. Под карантина са общо 9 населени места в Централен Китай с над 30 милиона население

* * *
Британската кралица Елизабет Втора одобри законопроекта за излизане на Обединеното кралство от Европейския съюз. Това беше последната официална стъпка и с нея законопроектът да стане действащ закон, а чрез него се определя Брекзит на 31 януари

* * *
В Европейския съюз се отчита повишена опасност от новия вирус, открит в Китай. Допълнителни мерки вече се прилагат на летища в Италия и Франция, свързани с преки полети с китайския град, където бяха открити първите случаи на заболели от новия вирус

* * *
Руските депутати одобриха днес единодушно, след по-малко от два часа дебати, целия пакет поправки в конституцията, огласени от президента Русия Владимир Путин само три дни преди това. Проектът е одобрен на първо четене. Той разширява пълномощията на парламента и на конституционния съд

* * *
Европейската централна банка взе решение лихвеният процент по основните операции по рефинансиране и лихвените проценти по пределното кредитно улеснение и депозитното улеснение да останат непроменени – съответно 0%, 0,25% и минус 0,50%. Управителният съвет очаква основните лихвени проценти на ЕЦБ да се задържат на сегашното си или по-ниско равнище, докато инфлацията устойчиво не се е доближи до желаното равнище от малко под 2%