Борис Кърчев и Йоана Фильова - новите лица от Казанлък, кандидати за депутати на ГЕРБ

На второ място в листата с кандидати за депутати на ГЕРБ - Стара Загора за предстоящите избори на 26 март е 43-годишният Борис Кърчев. Той е председател на Постоянната комисия по култура, информационни средства и вероизповедания в Общинския съвет в Казанлък.

Boris Karchev Yoana Filyova lista GERB Stara ZagoraЧлен е на Постоянната комисия по устройство на територията, инфраструктурата, строителството и транспорта. Председател на фондация „Чудомир“ и секретар на Ротари клуб - Казанлък, Дистрикт 2482 България. Управител е на „Тракия кабел" ООД - далекосъобщителен оператор.

"Един от приоритетите ми е утвърждаване на дуалното обучение в Казанлък, защото имаме добра база затова. Познавам добре проблемите пред бизнеса и мога да бъде полезен в намирането на решения за тяхното преодоляване. Ще акцентирам и на развитието на туризма в Казанлък" - каза Борис Кърчев.

Йоана Георгиева Йончева-Фильова от Младежката структура на ГЕРБ в Казанлък е най-младият кандидат за народен представител от града на розите. Тя е на 32 години, женена е и има три деца. Завършила е в Бостън бакалавърска степен по бизнес мениджмънт и бизнес администрация. Има и магистърска степен като Инженер-технолог от Университет "Проф. д-р Асен Златаров" - Бургас. Работила е като офис мениджър във фирма „Екопак“, ръководител на административен отдел във фирма „Екоколект“ и търговски директор на „Рекотуб“ ЕООД. 32-годишната дама е на пета позиция в листата на ГЕРБ с кандидати за народни представители.

"Искам повече млади хора, като мен, да се върнат в България, затова ще работя условията в страната да бъдат достатъчно добри, за да започне да се решават проблемите с демографската криза" - заяви Йоана Фильова.

Венета Асенова | www.infoz.bg