Пътят Габрово - Шипка ще бъде затворен за честванията на 3 март

Пътят Габрово - Шипка ще бъде затворен за честванията на 3 март

Във връзка с провеждането на честванията, посветени на 139 години от Освобождението на Република България, се въвежда ограничение на движението. Пътят Габрово – Шипка ще бъде затворен за движение на моторни превозни средства от 22:00 часа на 2 март до 17:00 часа на 3 март 2017 г.

Автомобилите ще се движат еднопосочно от град Габрово – град Казанлък за връх Шипка на 3 март от 05:00 до 14:00 часа, съобщиха от пресцентъра на Община Казанлък.

Паркирането в района на върха на автомобили ще става по посока на движението по указания на Пътна полиция. Автомобилите ще се движат обратно от връх Шипка към Казанлък след 14:00 часа на 3 март.

От Казанлък за връх Шипка автобусите ще тръгват в 08:00 часа пред хотел „Казанлък“. Еднопосочните билети ще струват 3 лева, а двупосочните - 4 лева.

Програма за 3 март, Национален празник на Република България

  • 8:30 часа - отслужване на Панихида в памет на загиналите за Освобождението
    Манастир „Рождество Христово”, град Шипка
  • 11:30 часа - Тържествено отбелязване на Националния празник на Република България
    Площада под връх Шипка
  • 13:00 часа - Поклонение и поднасяне на венци и цветя
    Паметник на Свободата на връх Шипка

www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор