Затварят временно автомагистрала "Тракия" между Стара Загора и Нова Загора

Цистерната, превозваща пропан-бутан, която излезе от пътното платно на 219 км на автомагистрала "Тракия" в посока София около 4 часа във вторник и се обърна в нива, ще бъде вдигната с кран. Не се е наложило източване на пропан-бутана от товарния автомобил.

TIR cisterna AM Trakiya 2Аутобанът е затворен за движение в 16:30 часа, докато бъде преместена цистерната, съобщи директорът на Областно пътно управление - Стара Загора Илия Златев. Очаква се спасителната операция да отнеме около 2 - 3 часа.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходен маршрут: пътен възел "Стара Загора" - път II-66 Подслон - Нова Загора - АМ "Тракия" и обратно.

Заради пътно-транспортното произшествие движението по аутобана между Стара Загора и Нова Загора беше спряно от 8 до 11 часа. Припомняме, че шофьорът на цистерната не е пострадал и няма изтичане на пропан-бутан.

Венета Асенова | www.infoz.bgТеми:

Инструменталният дует 2Cellos (Лука Сулич и Степан Хаусер) представиха видео към новата им инструментална версия на песента Seven Nation Army. Тази събота в Киев 2Cellos ще изпълнят както официалния химн на Шампионска лига, така и версията им на Seven Nation Army. Шоуто ще бъде минути преди финала на Шампионска лига с предстоящия футболен сблъсък между Реал Мадрид и Ливърпул

„България живее в мен - Пътеписи от деца за деца“ - репортаж за създаването на книга с разкази, написани от децата от 3-ти В клас на Второ основно училище „Петко Славейков“ - Стара Загора, с класен ръководител Соня Рачева

zlatnata lipa
Мини Марица-изток ЕАД