Затварят временно автомагистрала "Тракия" между Стара Загора и Нова Загора

Цистерната, превозваща пропан-бутан, която излезе от пътното платно на 219 км на автомагистрала "Тракия" в посока София около 4 часа във вторник и се обърна в нива, ще бъде вдигната с кран. Не се е наложило източване на пропан-бутана от товарния автомобил.

TIR cisterna AM Trakiya 2Аутобанът е затворен за движение в 16:30 часа, докато бъде преместена цистерната, съобщи директорът на Областно пътно управление - Стара Загора Илия Златев. Очаква се спасителната операция да отнеме около 2 - 3 часа.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходен маршрут: пътен възел "Стара Загора" - път II-66 Подслон - Нова Загора - АМ "Тракия" и обратно.

Заради пътно-транспортното произшествие движението по аутобана между Стара Загора и Нова Загора беше спряно от 8 до 11 часа. Припомняме, че шофьорът на цистерната не е пострадал и няма изтичане на пропан-бутан.

Венета Асенова | www.infoz.bgТеми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор