Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Стара Загора

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Стара Загора

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Стара Загора на 17 март (петък), съобщиха от пресцентъра.

Той ще бъде придружаван от водача на листата на ГЕРБ - Стара Загора Емил Христов и от председателя на Областния предизборен щаб Пламен Йорданов.

В 9:00 часа Цветан Цветанов ще се срещне с жители на Мъглиж в пенсионерски клуб, пл. “Трети март“ № 32. На събитието ще присъства кметът на Мъглиж Господин Господинов.

В 10:15 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще разговаря с жители на Казанлък на Общинския пазар на ул. „Славянска“ № 11. С него ще бъде кметът на общината Галина Стоянова.

В 11:15 часа Цветан Цветанов ще се срещне с работещите във фирма „Краси-2000“ в Стара Загора. Срещата ще се проведе на бул. „Св. Патриарх Евтимий“ № 23 А.

В 12:20 часа Цветанов ще разговаря с жители на Раднево на централния пазар на града на ул. „Тачо Даскалов“. Ще присъства Теньо Тенев – кмет на община Раднево.

www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор