Цветан Цветанов: Изборът е между работещо правителство на ГЕРБ, или разрушително на БСП

Листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ в Старозагорски избирателен район е съставена само от местни хора, които познаваме добре проблемите, а те не са партийни и нямат цвят, те са на всички хора.

Това заяви на среща-разговор с жители на Мъглиж водачът на листата Емил Христов. В нея участваха още председателят на Националния предизборен щаб на партията и неин зам.-председател Цветан Цветанов, кандидатите за депутати Борис Кърчев и Йоана Фильова и ръководството на Община Мъглиж.

Емил Христов заяви още, че управление на БСП ще бъде пагубно за България.

emil hristov maglizhЦветан Цветанов подчерта, че ГЕРБ издига в област Стара Загора за кандидати за народни представители местни хора, доказали се както в личната, така и в професионалната си реализация. „Важно е българските граждани да познават депутати, които ги представляват, за да могат да им търсят отговорност“ - каза той.

"Трябва да изберете между работещо правителство на ГЕРБ или правителство на БСП, което разрушава държавата. Вторият кабинет на Бойко Борисов разплати над 6 млрд. лева стари задължения, но успяхме да възстановен доверието на Брюксел към България след пагубното управление на Пламен Орешарски. Ако не трябваше да плащаме чужди дългове, с тези средства можехме да направим много неща за развитието на регионите" - каза Цветан Цветанов.

Той припомни, че по времето на Орешарски бяха спрени средствата по европейските фондове, но благодарение на ГЕРБ, през новия програмен период можем да разчитаме на 17 милиарда лева по европейските фондове и на 5, 5 млрд. по Програмата за развитие на селските райони.

"Проблемите наистина са много, но те могат да бъдат решени, когато има стабилно управление" - каза още зам.-председателят на ГЕРБ. Той призова хората да не се поддават на популизма и на нереални обещания. "Вие вярвате ли, че ще опрощават лихвите по кредитите? Както през 1996 година фалираха банките, или както преди две години фалираха КТБ. Вярвате ли, че здравеопазването ще стане безплатно? След всяко управление на БСП държавата не може да излезе на чисто финансово години наред. С ГЕРБ България ще продължи да бъде остров на стабилност“ - коментира Цветан Цветанов.

"Бъдете разумни и активни, защото това, което правим, е за нашите деца" - добави председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

„Всичко положително, всичко построено и постигнато в община Мъглиж", е по време на двата кабинета на Бойко Борисов. В Мъглиж хванахме последния вагон на последния европейски влак и по време на първото правителство на Борисов в общината влязоха 21 млн. лева по европейски програми. Успяхме да направим ремонти на читалищата в няколко села – Шаново, Ягода, Зимница – така се погрижихме за съхраняването на българщината“ - заяви зам.-кметът на общината д-р Душо Гавазов. Той припомни, че по време на управлението на Пламен Орешарски нито една стотинка не е постъпила общината по националната програма и всичко е било в застой.

Емил Христов: Управление на БСП ще бъде пагубно за България

Цветан Цветанов: Не се поддавайте на популизъм и на нереалните обещания, които дават от БСП

www.infoz.bg