Емил Христов: Гласувах, за да бъде чут гласът на хората и да не се игнорира от политиците

Да бъде чут гласът на хората. Това, което те казват, да не бъде игнорирано от политиците. Да бъде представен всеки човек в парламента – ето затова гласувах днес. Трябва да подреждаме сами своя дом.

Емил Христов гласуваТова каза Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ за Старозагорския регион, малко след като упражни правото си за избор на депутати за 44-то Народно събрание.

Той упражни правото си на вот в Стара Загора, в секция №111, точно в 11 часа, придружен от семейството си.

„Оптимист съм, защото виждам все повече млади хора, които работят за другите, за решаването на общи проблеми, а не само за себе си. Очаквам това да даде посока, да насочи политическите партии към развитие, към обединяване на усилията ни в името на по-доброто бъдеще на градовете ни, на държавата ни. Да бъдем единни е повече от необходимо, за да имаме стабилно управление“ - подчерта Христов.

www.infoz.bg (Снимки: пресцентър на ГЕРБ - Стара Загора)

Теми:
covid velikden

Светът

Основателят и собственик на Twitter Джак Дорси съобщи, че дарява 1 милиард долара, за да участва в борбата с пандемията от коронавируса. Той обясни, че сумата представлява 28% от състоянието му. За да я осигури, той продава акции на друга своя компания - Square, специализирана в електронни плащания

* * *
Животът може да се нормализира само когато се осигури ваксина срещу новия коронавирус за всички, заяви съоснователят на „Майкрософт“ и филантроп Бил Гейтс. Очаква се ваксина срещу вируса да има не по-рано през 2021 г. Фондация „Гейтс“, която финансира предимно здравни програми, вече отпусна 105 милиона долара за борба с коронавируса. Още през 2015 г. Бил Гейтс предупреди, че най-голямата заплаха за света би била пандемия заради непознат вирус

На подобна тема