Емил Христов: Гласувах, за да бъде чут гласът на хората и да не се игнорира от политиците

Да бъде чут гласът на хората. Това, което те казват, да не бъде игнорирано от политиците. Да бъде представен всеки човек в парламента – ето затова гласувах днес. Трябва да подреждаме сами своя дом.

Емил Христов гласуваТова каза Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ за Старозагорския регион, малко след като упражни правото си за избор на депутати за 44-то Народно събрание.

Той упражни правото си на вот в Стара Загора, в секция №111, точно в 11 часа, придружен от семейството си.

„Оптимист съм, защото виждам все повече млади хора, които работят за другите, за решаването на общи проблеми, а не само за себе си. Очаквам това да даде посока, да насочи политическите партии към развитие, към обединяване на усилията ни в името на по-доброто бъдеще на градовете ни, на държавата ни. Да бъдем единни е повече от необходимо, за да имаме стабилно управление“ - подчерта Христов.

www.infoz.bg (Снимки: пресцентър на ГЕРБ - Стара Загора)Теми:

Инструменталният дует 2Cellos (Лука Сулич и Степан Хаусер) представиха видео към новата им инструментална версия на песента Seven Nation Army. Тази събота в Киев 2Cellos ще изпълнят както официалния химн на Шампионска лига, така и версията им на Seven Nation Army. Шоуто ще бъде минути преди финала на Шампионска лига с предстоящия футболен сблъсък между Реал Мадрид и Ливърпул

„България живее в мен - Пътеписи от деца за деца“ - репортаж за създаването на книга с разкази, написани от децата от 3-ти В клас на Второ основно училище „Петко Славейков“ - Стара Загора, с класен ръководител Соня Рачева

zlatnata lipa
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема