Емил Христов: Гласувах, за да бъде чут гласът на хората и да не се игнорира от политиците

Да бъде чут гласът на хората. Това, което те казват, да не бъде игнорирано от политиците. Да бъде представен всеки човек в парламента – ето затова гласувах днес. Трябва да подреждаме сами своя дом.

Емил Христов гласуваТова каза Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ за Старозагорския регион, малко след като упражни правото си за избор на депутати за 44-то Народно събрание.

Той упражни правото си на вот в Стара Загора, в секция №111, точно в 11 часа, придружен от семейството си.

„Оптимист съм, защото виждам все повече млади хора, които работят за другите, за решаването на общи проблеми, а не само за себе си. Очаквам това да даде посока, да насочи политическите партии към развитие, към обединяване на усилията ни в името на по-доброто бъдеще на градовете ни, на държавата ни. Да бъдем единни е повече от необходимо, за да имаме стабилно управление“ - подчерта Христов.

www.infoz.bg (Снимки: пресцентър на ГЕРБ - Стара Загора)Теми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор