"Мини Марица-изток" ЕАД ще бъде домакин на Международна научна конференция

25-ата юбилейна международна научна конференция, организирана от Съюз на учените – Стара Загора, ще се проведе на 4 и 5 юни 2015 г. в почивната станция на "Мини Марица-изток" ЕАД на Старозагорските бани. Над 350 участници от 6 страни ще обсъдят повече от 300 научни доклада, съобщиха от пресцентъра на най-голямото въгледобивно дружество в България.

Конференцията тази година е посветена на 20-годишнината на Тракийския университет и на 100-годишнината от рождението на първия председател и основател на Съюза на учените в Стара Загора – проф. Въто Груев, който е и първият ректор на Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина в Стара Загора (преименуван през 1995 г. в Тракийски университет).

mini maritza iztok logo25-ата научна конференция ще бъде открита в 11 часа на 4 юни от изпълнителния директор на „Мини Марица-изток“ ЕАД инж. Андон Андонов, който е председател на Почетния организационен комитет на престижния международен форум.

infoz autor www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24