664 са двойките по математика на изпита след 7-и клас в Старозагорска област

664 са двойките на изпита по външно оценяване по математика след 7-и клас в област Стара Загора, сочи статистика на Регионалния инспекторат по образованието. При момчетата бройката при най-ниската оценка е 396, а при момичетата - 268. Няма нито една пълна шестица. Над 5,50 са изкарали 58 ученици. 122 са оцените между 5,00 и 5,49.

deca internetДвойките по български език и литература след 7-и клас в областта са 415. Има четири пълни шестици, като най-високият резултат са постигнали момичета. 1254 са оценките между 5,50 и 5,99.

За изпита по матекатика са се явили 2619 души, а по български език и литература - 2622.

Служебната бележка с оценките от приемните изпити се получава от директора на училището, в което ученикът се обучава в VІІ клас, от 10.06.2015 г. до 14.07 2015 г. Тя е необходима само на тези ученици, които ще кандидатстват в друг регион и за лична информация.

infoz autor Венета Асенова | www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор