ГЕРБ - Стара Загора: Корнелия Нинова и Елена Йончева превърнаха БСП в производител на лъжи!

В условията на толерантна изборна кампания от страна на ГЕРБ, насочена към това как европейското членство на България да бъде полезно за всеки, сме засипвани непрекъснато от БСП с безотговорни, нагли лъжи и негативна предизборна кампанията.

Всички изказани лъжи от страна на БСП, целият негативизъм и политическите бесове, обладали председателя ѝ Корнелия Нинова и водачката на червената партийна листа за европейските избори Елена Йончева, очевидно са завладели и казанлъшката червена организация. Това се казва в позиция на Областен предизборен щаб в Стара Загора на политическа партия ГЕРБ по повод на разпространено по-рано днес от организацията на социалистите в Казанлък съобщение до медиите.

“Недвусмислените твърдения на симпатизанти на левицата”, че някой купува гласове в казанлъшко в полза на ГЕРБ, не са просто обикновена лъжа. Те са свидетелство за политическия фалит на БСП, за пълната безидейност на една партия, чието единствено политическо оръжие са клеветите и манипулациите. Казанлъшката червена организация вярно следва линията на Корнелия Нинова и Елена Йончева, които превърнаха БСП от социалистическа партия в организация - производител на фалшиви новини и лъжи! - се казва в позицията на партия ГЕРБ в Стара Загора.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber