Басейн с минерална вода, шезлонг и чадър - само срещу 5 лева за цял ден

В разгара на летните горещини най-предпочитаното място за почивка е край свежестта на водата. И когато времето и средствата не достигат, алтернативата на морския плаж за жителите и гостите на Стара Загора е само на 15 км от града – в прохладата на Средна гора.

Почивната станция на Мини Марица-изток на Старозагорските бани - Басейн с минерална вода, шезлонг и чадър - само срещу 5 лева за цял денПочивната станция на "Мини Марица-изток" на Старозагорските бани разполага с голям басейн и с детски басейн, които са с кристално чиста минерална вода. Плажът е под наблюдението на медицински екип и на спасители. Възможностите, които предлага почивната база – и то на много достъпни цени, могат да се ползват от всеки, който пожелае, не само от служителите на въгледобивното дружество.

Входът за басейна е на цена 5 лева. Тя включва ползване на чадър и шезлонг за целодневно ползване. Край водното пространство има бар с разхладителни напитки, съобщи Тенко Тенев- управител на почивна база "Мини Марица-изток" на Старозагорски бани.

Почивната база разполага с комфортни стаи и апартаменти, ресторант с отлична традиционна българска кухня, спа и уелнес център и спортни игрища. Мястото е подходящо и за разходки в планината. Всичко това, съчетано с чистия въздух и красивата природа, се превръща в чудесна възможност за отдих, дори и само за уикенда и дава мотивация за бягство от шума на града.

  • Телефон за резервации: 04111 23 13

infoz autor Венета Асенова, Илко Груев | www.infoz.bg