НФСБ - Стара Загора закри предизборната си кампания в село Змейово

Кандидатът за кмет на община Стара Загора от партия Национален фронт за спасение на България Гергана Микова, заедно с водача на листата за общински съветници Надя Лилова и кандидата за кмет на село Змейово Валентин Вълев, закриха предизборната кампания в читалището на селото, прочуто с пелина си.

„Закриваме нашата кампания и не случайно избрахме да бъде в с. Змейово, защото искаме да покажем, че не само град Стара Загора е важен, а и всички 51 села в общината” – каза Гергана Микова – кандидат за кмет на Стара Загора от НФСБ. Тя добави, че в Змейово има много приятели и им благодари за сърдечното посрещане.

Пред десетките, присъстващи в читалището, кандидатът за кмет на Змейово от НФСБ Валентин Вълев изложи своите приоритети за бъдещето на селото. „Основният приоритет е чистота на селото. Центърът ни се нуждае от ремонт. Ще направя туристическа пътека до връх Бетер. Там се открива чудна гледка към цяла Южна България и е много красиво. Ще бъде голяма атракция за гостите на селото” – заяви Валентин Вълев. В неговата програма са включени и редица други положителни идеи, като сформиране на кметски съвет, обединение на етносите, подобряване на състоянието на храма.

Водачът на листата с кандидати за общински съветници на Стара Загора от НФСБ Надя Лилова призова хората на 27 октомври да направят правилния избор. „Закриваме кампанията, която премина много позитивно. Получихме силна подкрепа от хората и това е атестат за нашата работа. Гласувайте с номер 8 в интегралните бюлетини за кмет и общински съветници на 27 октомври” – обърна се към присъстващите Надя Лилова.


NFSB Gergana Mikova lista savetnitsi

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема

Най-четеното от последните дни