Магазин Pronta откри магазин в Mall Galleria

Pronta откри магазин в Mall Galleria

Магазин Pronta откри своя първи обект за Стара Загора в Mall Galleria на ниво 0. Pronta е единственият в България мултибранд за дамски аксесоари с доказан произход и качество, предлагащ както световно известни марки, така и малко познати на нашия пазар – италиански и португалски. Това, което отличава марката е оформянето и предлагането на 52 колекции годишно.

Всяка седмица Pronta има нови предложения за своите клиенти концептуално и цветово свързани с предишните. Огромният избор на елегантни и кежуал чанти се опира на висококачествена, прецизна изработка в Италия и Португалия.

Материалите са висок клас кожа, както и модели от най - високо технологична еко кожа. Pronta предлага огромен избор от дамски шалове изцяло от естествени материали като: коприна, памук, вълна, кашмир и микромодал. Цветовата гама е безкрайна. Бижутата са ръчна изработка от керамика, метал и грижливо подбрани естествени камъни.

Предлага се и среден клас кежуал бижутерия. Във веригата се предлагат още шапки, ръкавици и слънчеви очила. Представените марки са Parfois и Pronta.

Pronta е едно място, в което може да се премените бързо и лесно и да излезете с чисто нови чанта, шал или бижу за нула време и впечатляващ резултат.

pronta stara zagora 01

pronta stara zagora 02

www.infoz.bg  www.infoz.bg