БСП подкрепя Николай Тонев за четвърти кметски мандат в Гълъбово

Общинската организация на БСП в Гълъбово застана единодушно отново зад кандидатурата на настоящия кмет Николай Тонев. Според социалистите, неговите инициативи и стратегии за местно самоуправление са в интерес на гражданите на общината.

„Да не се задоволяваме с постигнатото, а да се обединим за добруването на нашия район” - с тези думи кметът представи реализираните обекти и осъществените политики за последните 4 години в общинските сфери.

Той ще се яви на изборите с местна коалиция на 25 октомври.

Зам.-кметът Димитър Василев и председател на БСП - Гълъбово, двама от досегашните общински съветници - Румен Янков и Цветелина Тенева, както и социалистите Катя Танева и Пенка Гочева, ще са представителите на левицата в кандидатската листа за местен парламент, гласува конференцията. Делегатите приеха и отчета на групата общински съветници за мандат 2011 - 2015 г.

Атанас ПъдевПредседателят на БСП в Павел баня Атанас Пъдев, депутат от 42 НС, е кандидатът за кмет на общината. Това решиха с явно гласуване делегатите на 6-ото заседание на конференцията в курортния град. Той е и водач на листата с кандидати за общински съветници.

Михаил СтоевДосегашният ръководител на групата общински съветници на левицата в местния парламент на Братя Даскалови Михаил Стоев е кандидатът за кмет на общината на БСП.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на БСП)