Футболистите на "Берое" ще боядисват яйца с деца от социален дом

Играчите на ПФК "Берое" ще посетят Дома за деца и младежи, лишени от родителски грижи „Мария Терезия“ на 9 април. На Велики четвъртък, съгласно традицията, футболистите и децата от дома ще боядисват великденски яйца. Организирани са празничен обяд, игри и забава в дома. С посещението и ангажираността си, играчите на "Берое" ще зарадват 65 деца, лишени от родителски грижи, съобщиха от пресцентъра на футболния клуб.

За кампанията ще бъдат необходими хранителни продукти и всеки, който има желание да се включи и да сподели трапезата си с децата, може да получи повече информация във фейсбук страницата на НПО „От любов към България“ и от президента на фондацията Ивелина Павлова на телефон: 0897849842 или на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Благодарим безкрайно на ПФК „Берое“, както и на всички доброволци и дарители за големите им сърца и за това, че за пореден път не остават безучастни към събитията за деца в неравностойно положение. Желаем топъл Великден на всички!, сподели Павлова.

Това е поредната социална инициатива на старозагорския клуб. В навечерието на Коледа 2014 г. футболистите, заедно с Община Стара Загора и СНЦ "Национален фен клуб Берое - Стара Загора", организираха благотворителен турнир в полза на ДДЛРГ "Мария Терезия", припомниха от пресцентъра на клуба.

Снимка: пресцентър на ПФК "Берое"

infoz autor www.infoz.bg

На подобна тема