▶️ Красимир Вълчев: ГЕРБ ще бъде силна и активна опозиция

Новоизбраните старозагорски народни представители от ГЕРБ Красимир Вълчев, Маноил Манев и Илиана Жекова, общинският ръководител на партията Емил Христов и председателят на Областния предизборен щаб Радостин Танев дадоха първата си пресконференция след провеждането на вота за президент, вицепрезидент и 47-ото Народно събрание. Те посочиха, че ГЕРБ запазва броя на мандатите си в Старозагорски район, както и подкрепата на избирателите.

gerb sz

„Партията доказа, че е най-сплотената, в много добра организационна форма, с най-голям потенциал от хора и здрава младежка структура. Ще останем символ на отговорност и градивност“ – заяви Красимир Вълчев. Вълчев подчерта, че той и неговите колеги остават ангажирани с реално изпълнимите цели, които са си поставили за развитието на региона и се надява старозагорските народни представители от останалите политически сили да се обединят около важните каузи. „В Парламента ГЕРБ ще бъде силна, активна и конструктивна опозиция, но и безкомпромисна, когато добрите политики не се надграждат, а се елиминират. Най-спешната задача е приемането на бюджета за 2022 г., защото от него зависят компенсациите на засегнатите от пандемията сектори. Само за училищата и детските градини ще са необходими допълнително 250 млн. лева за отопление и храна“ – добави той и определи действията на служебните министри на образованието и науката и на здравеопазването като подигравка с учениците и техните родители. Красимир Вълчев припомни, че в 46-ото Народно събрание предложението на ГЕРБ да бъдат осигурени средства за тестове е било отхвърлено с пренебрежение, а сега такива се търсят, за да могат учениците да се върнат в класните стаи. Красимир Вълчев изрази опасения, че няма спойка между новото управляващо мнозинство и много скоро ще лъсне неспособността му да се справи с кризите, които тепърва ще ескалират.

Народните представители, Емил Христов и Радостин Танев благодариха на всички свои членове, симпатизанти и гласоподаватели за доверието, което ще бъде оправдано. „Всеки един от тях трябва да знае, че няма да бъде оставен на Рашковци и на репресии“ – категоричен е Маноил Манев. „Ще продължим да работим със същия хъс, защото сме партията, която мисли за своето бъдеще и се грижи за развитието на градовете и регионите“ – заяви Радостин Танев.

Народните представители от ГЕРБ – Стара Загора ще провеждат традиционните си приемни дни за граждани и ще продължат срещите с партийните структури, кметовете и общинските съветници в общините в Старозагорска област, за да получават информация за приоритетите, важни за хората в населените места.

Красимир Вълчев: ГЕРБ е най-сплотената и добре организирана партия

Красимир Вълчев: Разговори по конкретни политики за справяне с кризата, но като опозиция

Маноил Манев: ГЕРБ ще защити своите членове и симпатизанти от репресиите на Рашковци

Радостин Танев: Ще продължим да работим с голям хъс за развитието на градовете и област Стара Загора

Емил Христов: Ще продължим да работим за единството на структурата на ГЕРБ

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема