Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2022 започва на 16 май

Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2022 започва на 16 май

Официалното откриване на 14-ото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2022 е на 16 май 2022 г. от 11 часа на терена на бившето летище в Стара Загора. Изложението ще продължи до 20 май. Представя се най-новото от агротехниката и технологичните иновации. Към момента участие са заявили над 161 фирми и техните щандове заемат площ от 34 850 кв. метра.

Участници са представителите на най-големите световни брандове за земеделска техника, търговци на семена, торове и препарати за растителна защита, широк кръг от фирми за продукти и услуги за земеделието, включително резервни части, сервизни дейности, финансови институции, консултантски компании, автомобилни компании и други.

БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за селското стопанство и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber