Стойко Башалов е новият управител на рудник „Трояново-север”, Милен Манов - на рудник „Трояново - 1”

Рудник „Трояново-север” и рудник „Трояново - 1” на „Мини Марица-изток” ЕАД са с нови управители. Това са съответно инж. Стойко Башалов и инж. Милен Манов, съобщиха от въгледобивното дружество. 

Промяната в ръкоодствата на рудниците става с решение на Съвета на директорите на „Мини Марица-изток” ЕАД. Инж. Стойко Башалов поема управлението на най-големия рудник на дружеството – „Трояново-север”. Той поема поста от инж. Милен Манов, който близо две години ръководи този рудник и сега му е възложено управлението на рудник „Трояново - 1". От длъжност се освобождава досегашният управител на рудник „Трояново - 1" инж. Петьо Петков. Решенията влизат в сила по законоустановения ред – след вписване на промените в Търговския регистър.

Стойко Башалов е роден на 14 декември 1973 година в Твърдица. Магистър по „Минно инженерство” от Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски” и по „Стопанско управление” от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”.  Повече от 14 години работи в „Мини Марица-изток” ЕАД. Бил е началник участък „Добив” и зам.-началник участък РТНК - 1 в рудник „Трояново - 3, и началник участък РТНК - 3 в Рудник „Трояново - 1”. Близо две години е директор Производствено-технически  въпроси в рудник „Трояново-север”. Към момента на назначаването му за управител заема длъжността началник участък „Добив” в рудник „Трояново-север”.

bageri

 Кога приключва ремонтът на пешеходната зона в Стара Загора?

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора и заместник-кметът Иванка Сотирова говорят за здравеопазването в Стара Загора

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора и заместник-кметът Иванка Сотирова говорят за ремонтите в училища и детски градини - какво е направено и какво предстои?

С нова организация на уличното движение в Стара Загора се въвеждат еднопосочни улици

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора за дарителските кампании, обявени в Стара Загора

Най-четеното от последните дни

Поздрав за Великден от изпълнителния директор на Мини Марица изток