Нова детска площадка радва малчуганите в село Братя Кунчеви

Нова детска площадка радва малчуганите в село Братя Кунчеви

В навечерието на първия учебен ден, нова детска площадка радва децата в старозагорското село Братя Кунчеви. Придобивката е дарение от Сдружение „Промяна в поколението“. Подаръкът за малчуганите в населеното място символично връчи Цветомила Демиркова, председател на Управителния съвет на сдружението.
„От името на Община Стара Загора изказвам благодарност към вас г-жо Демиркова и семейство Марман за дарението на тези красиви детски съоръжения.

detska ploshtadka 04

Нека добрите дела да се множат, а на децата пожелаваме със здраве да се радват на придобивката. Нека се чува детски смях“, каза зам.-кметът на Стара Загора Иванка Сотирова.

Музикален поздрав отправиха възпитаниците на Основно училище „Христо Ботев“ в село Братя Кунчеви.

В своеобразния празник днес се включиха още Станимира Димитрова – началник на отдел „Образование“ на Община Стара Загора, близките на семейство Пламена и Сам Марман, дарили средствата за площадката, Ганчо Илиев – председател на Сдружение „Свят без граници“, Светла Монева, – директор на училището в селото, както и жители на населеното място.

 

detska ploshtadka 02

detska ploshtadka 03

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24