Официалното представяне на книгата „Арсенал. Лондон. Завинаги“ в Стара Загора

Официалното представяне на книгата „Арсенал. Лондон. Завинаги“ е в Стара Загора

Официалното представяне на книгата „Арсенал. Лондон. Завинаги. 330 въпроса от историята на клуба“, чиито автор е спортният журналист Станил Йотов, ще се състои на 8 октомври 2022 г. от 17 часа в тийн зоната на Регионална библиотека „Захарий Княжески“ в Стара Загора, и ще бъде по книжарниците след 18 октомври. „Този футболен куиз от 330 въпроса съдържа всичко за „Арсенал“ – от създаването му в далечната 1886 г. до наши дни.

В него ще намерите много история, много спомени – и добри, и лоши. Добре дошли в света на „Арсенал!“ – казва авторът Станил Йотов.

Първите копия от новата куиз книга „Арсенал. Лондон. Завинаги“ ще бъдат дарени на библиотеки в 11 областни града, съобщиха от управителния съвет на най-многобройния фен клуб на чуждестранен отбор в България. Издания ще бъдат подарени на регионалните библиотеки в София, Варна, Добрич, Велико Търново, Русе, Стара Загора, Бургас, Пловдив, Шумен, Плевен и Враца – съобщиха от Регионална библиотека „Захарий Княжески“.

„Това е втора книга, която библиотеките ще получат от нас. Първата, която подарихме през миналата година, беше „Футболът, моят живот“ и се радва на голям читателски интерес. Колкото пъти съм потърсил копие в Столична библиотеката например, винаги е било заето от читатели. Затова решихме и „Арсенал. Лондон. Завинаги“ да бъде разпространена и по този начин. Целта е изданието да достигне до максимален брой хора. В клоновете в страната ще бъдат изпратени и останалите книги, в чието издаване имаме пръст“, каза председателят на фен клуба на Арсенал Георги Стоянов, цитиран от „Аз чета“.

Куиз книгата „Арсенал. Лондон. Завинаги“ е най-новото заглавие от поредицата на издателство „Премиум Буукс“ за велики отбори, сред които „Байерн“, „Ливърпул“ и „Милан“. Автор на книгата е спортният журналист Станил Йотов, който е привърженик на отбора от северен Лондон и води читателя из едно увлекателно пътуване в историята на клуба. От първия дом „Мейнър Граунд“, през мраморните зали на „Хайбъри“, до най-красивия стадион в Англия – „Емиратс“. Всеки въпрос намира своя детайлен отговор и всички привърженици на английския футбол ще научат интересни факти от живота на най-големите звезди и мениджърите в историята на Арсенал. Читателите ще се запознаят детайлно и с живота на фен клуба най-многобройния фен клуб на чуждестранен отбор в България, благодарение на авторската секция посветена на дейността на организацията. В една от рубриките „Другите за нас“ е включен коментар на радио и телевизионния водещ Ники Кънчев.

От фен клуба напомнят, че всеки член ще получи книгата като част от подаръчния си пакет за настоящия сезон. За най-нетърпеливите предварителната поръчка с преференциална цена на доставка може да бъде направена до 10 октомври. Изпращането на книгите ще започне след 11 октомври.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема