Телефонни измамници искат пари за радиатори

Двама възрастни от Казанлък са станали жертва на телефонна измама на 9 декември. 85-годишен мъж е заявил в Районно управление "Полиция", че в 7:00 часа на домашния телефон се обадил мъж, който се представил за братовчед му от Плевен.

Телефонна измамаТой му казал, че трябва да плати капаро в размер на 2600 лева за радиатори, които са запазени в магазин „Техномаркет”. Малко по-късно възрастният мъж дал сумата на непознат.

Също на 9 декември 81-годишна жена заявила в полицията, че е станала жертва на телефонна измама. Около 11:00 часа на домашния ѝ телефон се обадил мъж, който се представил за племенника ѝ и казал, че трябва да заплати капаро от 3500 лв. за закупуване на радиатори, запазени в магазин „Техномаркет”. Възрастната жена предала пред дома си исканата сума на непознат за нея мъж. По случаите са образувани досъдебни производства.

infoz autor www.infoz.bgТеми:

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор