В продажба са билетите за Чудомировите празници

В продажба са билетите за Чудомировите празници

Започва продажбата на билети за събитията, организирани в рамките на Чудомировите празници. Те са на стойност между 5 и 15 лева и могат да бъдат закупени пред Народно читалище "Искра", съобщиха от пресцентъра на Община Казанлък.

5 лева струва билетът за концертите на "Струнен Арт Квартет" в състав: Даниел Трингов - цигулка, Адриана Точева - цигулка, Сифей Уен - чело (САЩ) и Румяна Гавадинова – чело. На същата стойност са билетите за представлението на студентски танцов ансамбъл „Зорница“.

На цена от 6 лева се продават билетите за концерта на Трио „Тенорите“. 10 лева е цената за оперетата „Прилепът” от Йохан Щраус на Старозагорската опера.

Чудомировите празници ще завършат със спектакъла на Нешка Робева и Влади Въргала „Разбъркай го - да се оправи“. Цената, на която ще се продават билети за закриващото представление е 15 лева.

infoz autor www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема