1 млн. лева ще бъдат вложени в инфраструктурата на селата в община Казанлък

Около 1 млн. лева са заложени в инвестиционна програма на Община Казанлък за 2015 година за инфраструктурата в населените места. Този подход към селата е предприет още през 2012 г. от екипа на кмета на община Казанлък Галина Стоянова. Той дава възможност във всяко населено място да се подобрява инфраструктурата.

Ремонти в селата в олщина КазанлъкТова ще се случи и на места, в които повече от 20 години няма нито един квадратен метър положен асфалт.

Това е политика, в която приоритет е не само Казанлък, а и всички останали населени места на територията на общината. Това обясниха общинските съветници Иво Лозанов и Николай Факиров на среща с жителите в село Бузовград. На срещата бе и кметът на селото Михаил Янушев, който запозна присъстващите с предстоящите ремонтни дейности по преасфалирането на улиците „Бачо Киро“ и „М. Палаузов“ – общо 1750 кв. м.

Преди срещата в Бузовград, общинските съветници посетиха селата Горно Черковище и Средногорово, където също са предвидени улици за преасфалтиране. В Горно Черковище - ул. „Георги Бенковски“ и ул. „Христо Ботев“ – общо 2470 кв. м. В Средногорово - ул. „Витоша“ с площ 450 кв. м.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на Община Казанлък)

Ако намирате тази информация за полезна или интересна, ще сме благодарни ако я споделите с вашите приятели...